Click the pencil icon to edit the text

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enimnad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi.

Primary button Secondary button

Hvor skal linket indsættes for maksimal udnyttelse?

Der har været mange skriverier og endnu flere lommefilosofiske tanker omkring, hvor et link skal stå på en side for at opnå maksimal effekt. Når man tester på et aparte ord som møbler, så vil det være interessant at afdække, hvorvidt det er en side med link placeret først i en tekst, eller hvorvidt der tale om en tekst for linket er i bunden af teksten.

Hvorfor bruge dette ord?

Selve ordet må ikke nævnes i denne tekst – bortset fra når det bliver brugt som ankertekst. Hvis du klikker på linket nederst i artiklen og sammenligner med linket, der er 3 linjer herovenfor, vil du kunne se, at siderne groft sagt er identiske. Der er en forskel i URL’erne, hvor der er forskellige tal (hvilket også gør sig gældende med page titlen på de to sider.

Længden på denne tekst

For at få en tekst, hvor sammenligningsgrundlaget er nogenlunde validt, så skal denne tekst være omkring 700. Dermed går det nederste af teksten et godt stykke under folden. Efter hvad der siges rundt omkring blandt SEO folk, så burde der være en klar fordel til linket, der befinder sig over folden, fordi Google prioriterer indhold, der forefindes over folden. Det skal påpeges, at denne tekst kun er en pseudo tekst. Det vil sige, at teksten er ikke udfærdiget, så du som læser kan blive klogere. Tværtimod. Der kan forekomme misvisende formuleringer i denne tekst, hvilket selvsagt ikke er intentionelt, men snarere et forsøg på løseligt at få skrevet en tekst, der er lang nok.

Den opmærksomme læser

Hvis du begynder at stille spørgsmål til, formålet med denne side, så er det at teste ovenstående. Så lang tid testen foregår, vil du ikke kunne læse mere om den, da der vil være sandsynlighed for, at din brugeradfærd kan påvirke resultaterne. Vær sød at lade være med at klikke på de to links.
Når forsøget er færdigt, vil du kunne læse mere om testen på online-insights.dk.

Hvorfor optræder test keywordet ikke oftere i denne tekst?

Hvis søgeordet stod flere gange i teksten, samt eventuelt i page titlen, så vil der være sandsynlighed for, at det vil være theword.dk, der ranker højest, da der er indgående links til denne side og højere domain rating. Når siden er så meget stærkere end de to test sider, så vil der sandsynligvis ikke ske noget. Husk at denne tekst ikke tjener noget formål, andet end at der skal være så meget tekst, at den nederste del af teksten kommer under folden.

seo

Har billedet et formål?

Det korte svar er – nej. Grunden til at billedet kom med i denne artikel er, at linket vil komme længere ned under folden. Har det noget at sige i forhold til, hvordan Google afkoder en side? Måske. Kigger du på kildekoden fylder koden, der indsætter billedet markant mindre end hvor meget det fylder i front end. Så lang tid at der ikke er nogen, der klikker på de to links burde være lige meget.

cropped-online-marketing.jpg

Hvorfor indsætte endnu et billede?

Hvis der kommer endnu et billede ind i artiklen, så er det endnu lettere at indsætte mere tekst. Det er ikke fordi, billedet skal gennemanalyseres med det gyldne snit og så videre – for det vil ikke give ret meget mening. Endnu en gang vil man kunne indsætte mere tekst ind, som i bund og grund ikke handler om særligt meget andet, end at få mere indhold i artiklen. Og nu tilbage til det som artiklen drejer sig om – nemlig at indsætte det andet link i bunden af denne artikel. Som du sandsynligvis har bemærket, så er du kommet et godt stykke under folden nu. Længden på teksten nærmer sig hurtigt de 665 ord, så selve mængden af tekst burde være fyldestgørende. Derfor kan man med ro i sindet fortælle at den opmærksommme læser kan læse mere om møbler på den side.
Slutteligt skal der lyde en stor tak til dig som læser, hvis du har været med hele vejen igennem denne tekst. Mængden af nonsens har været overvældende – på vegne af theword.dk beklages der for dette.

No Responses

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *