Click the pencil icon to edit the text

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enimnad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi.

Primary button Secondary button

SEO analyse – Generator Friløbskobling på autodele24.com

Her på siden kan du læse om en lang række emner inden for online marketing. Det kan du også på andre sider. Det er dog sjældent, at du kan læse konkrete analyser, der er baseret på en faktisk case. Her på siden kan du i det følgende læse en analyse af Autodele24.com. Helt specifikt bliver det en enkelt kategoriside, der handler om friløbskoblinger.
Du kan se den pågældende side her: www.AutoDele24.Com
billede-autodele

Overordnet – Søgeordsanalyse
Når man kigger på page titlen: “Generator Friløbskobling (Remskive Generator) til køretøj køb billig online” er den 588px. Det vil sige, at den er for lang, og dermed bliver den sidste fjernet på Google
google

Dernæst kunne man med fordel afdække hvilke ord, hvor der er søgevolumen. På ordet “Generator Friløbskobling” er der 10 søgninger i snit pr måned (hvilket også er gældende for ordet “Friløbskobling”:
kwa
Her kunne det være interessant at have mere indsigt i produktet/branchen, så man vil kunne afdække, om der er andre ord med samme betydning, men synonym.

H1 og h2 overskrifter
Der er kun en enkelt h1 overskrift på siden, hvilket er helt i tråd med de gældende anbefalinger. H1 overskriften er konsistent med de første ord page titlen, og dermed ser denne del ganske fornuftig ud.

h1
Med andre ord er h1-overskriften ideelt lavet. Når man kigger på h2-overskrifter, så er der ingen på siden. I dette tilfælde vil man kunne give siden mulighed for at ranke på ordet “remskive generator”, hvor der både er søgninger (10 pr måned), og den er samtidig nævnt i page titlen. Her udnytter man ikke sidens potentiale.

Mængden af af tekst
Der mangler tekst på siden. Det vil sige, at alle de ord, som Google burde forbinde med siden (“Remskive generator”, “generator til remskive” etc), ikke er til stede jf. denne artikel på wordstream. Derfor vil det blive temmelig svært for Google at finde ord. Her vil man kunne optimere i stor stil ved at indsætte tekst om de tidligere omtalte søgeord – Generator friløbskobling, friløbskobling og remskive generator. Hvis man skrev en tekst på minimum 300 ord, afhængig af hvor vigtigt søgeordet er for marketingsafdelingen, så vil man sandsynligvis kunne hente billige points i forhold til SERP’s

No Responses

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *